Go to content

Kesäisin navetanvintillä ja maatilan pihapiirissä voidaan juhlia monenlaisia tunnelmallisia juhlia. Tilat soveltuvat erinomaisesti esim 50-110 henkilön maalaishenkisiin juhliin. Navetan tunnelma on aivan omaa luokkaansa juhla-asuun puettuna.

Esimerkki: Hääjuhlat kesälauantaina navetanvintillä / 50 - 110 henkilöä
Varausaika torstaista perjantaihin (4pv). Hoidatte itse koristelut ja järjestelyt. Vuokraan sisältyy navetan vintti, kesäkeittiö, erillinen wc, sviitti/saunallinen majoitustila (majoitus kahdelle, ei sisällä lakanoita) omalla wc:llä, maakellari, piha-alueet pysäköintiin ja leiriytymiseen (tillaa ja sähköä asuntoautoille/vaunuille ja teltoille). Tilavuokra sisältää suurtalouskeittiön astioineen ja ruuanlaittovälineineen.
Tilavuokra hääjuhliin to-su: 900 euroa

Ruoka kruunaa juhlat!
Talonpojan Navetan pitopalveluyhteistyökumppanit ovat www.alamiina.fi ja www.pikkupeura.fi. Suosittelemme lämpimästi.
Navetalta löytyy omaa astiastoa noin 120 hengelle (matalat ruokalautasen, aterimet, juomalasit ja viinilasit). Lisäksi vapaassa käytössä kierrätysastiastoa.
Jos ei pitopalvelun valmis pöytä ole teidän juhlien juttu, niin ruokailun saa hoitaa kukin omalla tavallaan.

Lisämajoitustilaa häävieraille järjestyy aitasta, jossa neljä kahden hengen huonetta.
Majoitusaitan lisähinta 100 euroa juhlien yhteydessä, jolloin aitta valmiiksi siivottuna. Sisältää petivaatteet, ei sisällä lakanoita.

Vinkki: Vihkimisen voi suorittaa myös talon pihapiirissä esimerkiksi maatilan päärakennuksen kuistilla, aitan välikössä tai läpiajettavan rakennuksen välikössä.


Tulkaa tutustumaan ilman sitoumuksia: Sovi aika Talonpojan Navetan hääjuhlapaikkaan tutustumiseen puhelimitse 040-7374 762. Tutustumiskäynti on ehdoton ennen varauksen tekemistä.

Varausmaksu 300 euroa. Maksetaan varausta tehdessä tai aikaisintaan hääkesää edeltävän marraskuun lopussa. Maksettu varausmaksu vähennetään loppuhinnasta.

Haluatko jotain valmiimpaa? Ota rennosti ja anna meidän järjestää teille juhlat!
Lisäpalveluista ja avaimet käteen juhlista voit pyytää tarjousta talonpojannavetta@kase.fi tai puhelimitse 040 7374762.
Esimerkkejä lisäpalveluista: pöytien järjestely ja kattaminen, kukat, vihkimisen järjestäminen navetalla, harjoitusillalliset, hääkuljetukset, valokuvauksen järjestäminen, äänentoistolaitteet, dj-tiskijukka, bändit, seremoniamestari (fi, se, en), kutsut, juhlasviitin valmistelu, aamupalatarjoilut, ruokatoimitukset talkooväelle, loppusiivous, valmiiksi sijatut vuoteet aittaan, lisäteltat pystytettynä jne.

Navetanvintti on lautarakenteinen, joten lämmitystä tai viilennystä sinne ei ole saatavilla. 
Vintillä juhlitaan kesäkuukausina.